Trouwen op het Wad

Welkom bij Varen op het Wad, dé specialist in het verzorgen van onvergetelijke trouwceremonies op de Waddenzee!

 

Vanuit Lauwersoog varen we naar het mooiste gebied van Nederland: het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Hier geniet je van een weids uitzicht en kun je kennismaken met de prachtige flora en fauna die hier leeft, vliegt en zwemt.

 

De slingerende geulen en drooggevallen zandplaten bieden een romantisch decor voor jullie grote dag. De m.p.s. Dolfijn is dan ook de perfecte trouwlocatie voor natuurliefhebbers en mensen met een passie voor het waddengebied. Het is een unieke en prachtige locatie die zorgt voor een onvergetelijke dag.


Wil je deze bijzondere dag vastleggen? Dan kun je een van onze fotografen inhuren om deze herinnering voor altijd te bewaren.


Als presentje van de schipper en bemanning krijg je de Nederlandse vlag die deze dag gevoerd is cadeau, evenals een kaart met de coördinaten waar je getrouwd bent en een fles "Wadlander bitter", een eigen gebrouwen kruidenbitter uit het Waddengebied, mogelijk gemaakt door Casper Meinders, ambassadeur van het Waddengebied en Stefan Kollumer van Herberg Restaurant Molenrij.

 

Trouwenceremonie op het Wad

Stelt u zich eens voor: het geluid van de golven op de achtergrond, de zilte zeelucht in uw neus en uw geliefde naast u terwijl u elkaar het jawoord geeft op een idyllisch stukje Nederland. Dat kan bij ons!

Trouwen op het Wad

 

 
 

Onze ervaren schipper en bemanning zorgen ervoor dat uw trouwceremonie op de Waddenzee tot in de puntjes wordt verzorgd. 


Of u nu kiest voor een intieme ceremonie met alleen uw naaste familie en vrienden, of voor een grotere bruiloft met een receptie aan boord, wij bieden talloze mogelijkheden om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.


Ons schip is volledig uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals comfortabele zitplaatsen, een goed uitgeruste keuken en een bar voor uw feestelijke toost. We werken ook samen met lokale cateraars en bloemisten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en alles tot in de puntjes wordt geregeld.


Of u nu wilt trouwen bij zonsopgang, onder een romantische zonsondergang, of midden op de dag, wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken. Wij kijken er naar uit om samen met u uw droomhuwelijk op de Waddenzee te realiseren!

 
HEEFT U

EEN VRAAG >>>

Voornaam *
Achternaam *
E-Mail *
Telefoon *
Uw bericht
Onderwerp
verzenden
U kunt ons bereiken

24/7

Locatie

Veerhaven, Lauwersoog

(tegenover restaurette Schierzicht)

Telefoon

+31 (0)6 19 44 48 68

X

copyright

copyright